
Üretim, tasarım ve satış tecrübemizi birleştirerek bu oluşumu gerçekleştirdik. Firma ve çalışanlar olarak tecrübe ve dinamizmin harmanlanmış olduğu bir ekibiz.
Moda; bekleyen bir olgu değil. Tüketici, her dönem mutlaka bir farklılık görmek istiyor.
Üretim olarak Gaziantep’ te makine de neler yapılabileceği ile ilgili sanayicilerimiz gerek yeni materyaller gerek ise teknolojiyle ürünün nerelere kadar gidebileceğini tüm dünyaya gösteriyorlar.
Halıda kullanılan iplik ve teknolojiyle yepyeni kaliteler yakalayarak sürekli gündemde kalmak zaman ve sermaye açısından kolay bir durum değil. Farklılığınız, bu alana yatırım yapmayan başka bir üreticinin sizin kalitenizi taklit ettiği zamana kadar sürüyor.
Yakın zamanda firmalarımızın dünyada tanınmış tasarımcılarla çalışarak iyi sonuçlar aldığını görüyoruz. Bu da bizi daha fazla cesaretlendiriyor.
Bu yüzden bu alana yatırım yapan firmaların her zaman gündemde kalmayı başaracağını düşünüyoruz.
Halı sadece yere serilen bir ürün değil, aksine kültürü olan ve dünyanın neresi olursa olsun mekanlar da her zaman tamamlayıcı olarak yer bulmuş bir olgu.
Dönemsel ekonomik gerçekler bazen hangi fiyat aralığında kaliteleri piyasaya sunmanız gerektiğini ortaya koyuyor. Ancak bir gerçek var ki ürün hangi kalitede olursa olsun son kullanıcı beğenisini kazanması tek gerçek.
Bununda sağlanacağı tek alan TASARIM
Tuval design olarak, tasarımın mevcut renk ve malzemeden en iyi görsele ulaşmak gerekliliği ve bu uyumdan sonra hedef kitlenin beklentisini karşılayıp karşılamadığına bakarak hareket ediyoruz.
Hizmet olarak iş ortaklarımıza sadece kağıt üzerinden görsel sunarak değil tasarımlarımızı dokuyarak halı üzerinden sunum yapıyoruz. Dekoratif ürünlerdeki gelişimi takip edip bu alanda da sektöre yenilikler sunmaya çalışıyoruz.
HEDEFİMİZ; üretim kapasitesi ve kaliteleriyle gücünü dünyaya kabul ettirmiş olan sektörümüzün tasarımlarıyla da takip edilen markalar yaratmasına yardımcı olabilmek…
SAYGILAR…